Școli de vară cu scLipici

Rezultate selecție

Stimați învățători,

Suntem bucuroși să anunțăm rezultatele concursului de aplicații pentru finanțarea școlilor de vară cu scLipici. Procesul de selecție a fost unul riguros, bazat pe următoarele criterii de departajare:

  1. Experiența anterioară în program (Școlile interesate trebuie să fi participat la programul „Școli cu scLipici” în acest an școlar, au fost prioritizate școlile care nu au mai primit finanțare în anii precedenți)
  2. Evaluarea nivelului de literație (Prioritatea este acordată copiilor care au fost evaluați folosind instrumentele de evaluare a literației la începutul și la finalul anului școlar și au obținut scoruri sub nivelul mediu al cohortei 
  3. Situație socio-economică (Școlile selectate ar trebui să fie din comunități cu un grad semnificativ de vulnerabilitate socială și economică, pentru a asigura accesul la aceste programe pentru copiii din medii defavorizate, au fost prioritizate școlile care nu au suficiente resurse pentru asigurarea gustării pe parcursul activităților)
  4. Participare școlii (Învățătorii școlilor participante trebuie să fie interesați și motivați să susțină activitățile „Școlilor de Vară cu scLipici” și să contribuie la îmbunătățirea abilităților de citit și scris ale elevilor.

În urma evaluării aplicațiilor, am selectat:

    • 16 școli, respectiv 18 clase care vor primi atât finanțare*, cât și kituri de cărți.
    • 3 școli care vor primi doar finanțare*.
    • 20 școli, respectiv 21 de clase care vor primi doar kituri de cărți.

*Finanțarea se acordă pe copil, în limita a 20 de copii.

Lista completă a claselor selectate poate fi consultată aici:

Confirmarea Participării

Pentru a confirma participarea în program, școlile selectate trebuie să participe la întâlnirea de formare și să completeze acordul de parteneriat. Detalii suplimentare vor fi transmise fiecărui coordonator prin email.

Vă mulțumim tuturor pentru implicare și dedicare!

Persoană de contact:

Cătălina Szocska

catalina_szocska@noi-orizonturi.ro

0726 730 312 

 

Site realizat de Fundația Noi Orizonturi în colaborare cu Romanian American Foundation. Designed by NODE