Cursuri cu scLipici
pentru educatori și învățători
Evaluarea formativă a literației timpurii
Fiecare elev vine la școală cu un nivel diferit de alfabetizare și ca atare prima noastră sarcină este să determinăm ce abilități și cunoștințe are deja acesta. Prin acest curs online îți punem la dispoziție două instrumente de evaluare a literației care te vor ajuta să înțelegi mai clar cum anume poți ajuta fiecare elev în parte.

Cursul este exclusiv online, se parcurge în ritmul propriu și, la finalizarea sa cu succes, cursanții primesc certificat.

Dezvoltarea literației timpurii – metoda ABEL
Cursul  prezintă o abordare inovatoare a dezvoltării deprinderilor de bază de citit-scris. Este recomandat mai ales profesorilor care lucrează cu clasa pregătitoare sau clasa 1, dar și celor care întâmpină dificultăți cu elevii mai lenți din clasele mai mari, pentru care metoda fonetică analitică-sintetică s-a dovedit ineficientă.

Cursul este exclusiv online, se parcurge în ritmul propriu și, la finalizarea sa cu succes, cursanții primesc certificat.

Ateliere de descâlcit literația

Totul începe cu o întrebare: cum pot să-l ajut pe elevul X să citească și să scrie mai bine? Tu ne povestești despre cazurile specifice din clasa ta, iar Maria Kovacs și Marinela Scripcariu, alături de invitații lor, îți răspund.

În ultima zi de joi din lună (cu excepţia lunii decembrie ), între orele 18.00-20.00, organizăm webinarii live pe Zoom.

Lasă-ne adresa ta de e-mail și noi îți vom trimite detaliile următoarei întâlniri.

Newsletter

Indiferent de întrebare, educația este răspunsul! Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi informații legate de învățarea prin experiență, înscrie-te să primești noutăți despre activitatea noastră. Inițiativele noastre sunt întotdeauna conectate la nevoile pe care le identificăm în sistem.

Școli cu ScLipici

Un proiect derulat sub egida proiectului „România Educată”, derulat de Administrația Prezidențială

dezvoltat și realizat de
Sponsor principal
cu sprijinul
Site realizat de Fundația Noi Orizonturi în colaborare cu PEPCO România 2020. Designed by Node