Școli de vară cu scLipici

Anunț de selecție

Stimați învățători,

În vara lui 2024, susținem derularea a 20 de „Școli de vară cu scLipici” pentru copii din clasa pregătitoare, clasa 1 și clasa 2-a în comunități vulnerabile din România.

Invităm școlile prin învățătorii de la clase pregătitoare, 1 și a 2-a interesate, care au dobândit experiență în cadrul programului Școli cu scLipici din acest an școlar să aplice. Vizăm cu precădere acei copii care au fost evaluați cu instrumentele de evaluare a literației (instrumentul de evaluare a literației emergente și/sau Inventarul Informal de citire) atât la demararea programului, cât și la finalul anului școlar și la care s-a constatat nevoia de sprijin suplimentar pentru a progresa la citit-scris și în vacanța de vară.

Școală de vară cu scLipici durează 1 săptămână (5 zile) cu câte 4 ore de activitate pe zi și are loc în timpul vacanței de vară (iulie – august). Școala oferă activități atractive de învățare, într-un format de „tabără” (posibil în aer liber) pentru 15 -20 elevi pe școală, organizați în grupuri mici.

Pentru a vă înscrie în procesul de selecție, vă invităm:

  • să citiți cu atenție ghidul aplicantului la școlile de vară (anexat, mai jos)
  • să completați și să transmiteți acest formular, apăsând pe butonul SUBMIT, până cel târziu în data de 09 iunie 2024.

Pentru a afla mai multe despre edițiile anterioare, consultați pagina de web dedicată: https://scolicusclipici.noi-orizonturi.ro/scoala-de-vara/

 

Persoană de contact:

Cătălina Szocska

catalina_szocska@noi-orizonturi.ro

0726 730 312 

 

Site realizat de Fundația Noi Orizonturi în colaborare cu Romanian American Foundation. Designed by NODE